Om oss

Efter att ha jobbat på ett utav Sveriges största sjukhus under många års tid, var det dags för mig att prova på något helt nytt. Profilfixarna startades, en helt ny och spännande värld öppnades.
Det jag tog med mig i min lilla väska från åren inom sjukvården är förmågan att se varje specifik människa, lyssna och vara lyhörd för andra personers önskningar och behov. Med detta i min kappsäck tillsammans med lite mod, jäkla anamma och vilja, tog jag steget ut i profilbranschen.
Året var 2012.

Vårt motto har sedan dess varit att leverera varje gång. Ingen kund är för liten och ingen kund är för stor. Hos oss är alla precis lika viktiga. Vi brinner för att göra det där lilla extra och hos oss kan man nå oss 24/7, på veckans alla dagar och timmar. Vi levererar inte bara profilkläder eller profilprodukter utan även produkter med kort framförhållning. Plötsligt kan man få ett telefonsamtal en söndag kväll att en delikatesskorg måste levereras följande dag till Kalle som fyller 50 år. Självklart levereras denna korg, varje gång. Detta är vår fantastiska vardag.
Vi gör det där lilla extra, inte för att vi måste utan för att vi VILL, kan och för att vi älskar det.

Jag vet inte om det är det som är hemligheten bakom våra långsiktiga kundrelationer- att varje kund får känna sig unik, eller för att vi har bättre priser jämfört mot våra konkurrenter. Det jag däremot vet, är att våra kunder är mer än nöjda och stannar kvar år efter år.

 

Vid pennan

Frida Österdal
VD och Grundare